به گزارش ایرنا ، فرماندار میبد روز یکشنبه در حاشیه نشست با دست اندرکاران فعال در حوزه کاربافی میبد در گفتگو با خبرنگاران افزود : محقق شدن صادرات کاربافی نتیجه نگاه های خوب امام جمعه میبد ، مسوولان شهرستان و تلاش کارآفرینانی مانند «خانم شریف زاده» در این حوزه می باشد.
حسین فلاح تصریح کرد: این تلاش ها و نگاه های خوب که موجب شده شاهد این اتفاق خوب با رویکردی جدید باشیم ، نیازبه آماده کردن یک سری زیرساخت ها دارد تا بتوانیم بازار خوبی را در حوزه صنایع دستی و به ویژه کاربافی در کشورهای همسایه و حتی در اروپا برای صادر کردن این محصولات داشته باشیم.
وی اظهار امیدواری کرد که با روی دادن این اتفاق و شروع این فعالیت به صادرات دیگر صنایع دستی شهرستان نیز با این رویکرد نوین توجه و تلاش در این زمینه مورد اهتمام قرار گیرد.
کارآفرین و فعال در حوزه کاربافی میبد نیز گفت : با توجه به درخواست مشتری می توان طرح و رنگ های جدیدی را با استفاده از رنگرزی نوین در کاربافی به وجود آورد تا پیشرفت و رونق خوبی را در این حوزه را شاهد باشیم .
فاطمه شریف زاده با اشاره به اینکه بافت یک شال نیم متر در دو متربستگی به توان فرد، یک ساعت و نیم تا 2 ساعت زمان می برد، افزود: بانوان میبدی کاربافی را دوست دارند چون با پرداختن به این کار در منازل می توانند همزمان به انجام امور روزمره زندگی نیز بپردازند.
به گفته مجری طرح بسته بندی و صادرات محصولات کاربافی میبد هدف در این کار، فروش محصولات کاربافی از صنایع دستی مهم میبد با بسته بندی جدید همراه با فرمت و مدلی نوین و جذاب در کشورهای دیگر و همچنین در شهرهای ایران است.
سیاوش چاه تلخی با اشاره به اینکه بسته بندی استفاده شده از کاغذ های بازیافتنی است که دورریخته نمی شود و می تواند تبدیل به گیاه شود اظهار امیدواری کرد که بتوانیم با پایدار نگه داشتن این صنعت که حاصل زحمات بانوان است به صورت بهتری به فرزندان آنها و نسل های آینده نیز منتقل کنیم.
وی تصریح کرد: با پیشرفت هایی که در این حوزه می تواند محقق شود می توان اشتغال ایجاد کرد و از مهاجرت افراد از روستاها به شهرها و از شهرها به شهرهای دیگر جلوگیری کرد و همچنین یک فرهنگی که سالیانی طولانی قدمت دارد را حفط کنیم.
مجری طرح بسته بندی و صادرات محصولات کاربافی میبد در حال حاضر صادرات و فروش محصولات کاربافی میبد را در کشورهای استرالیا که برای بار سوم این محصول ارسال می شود ، اسپانیا ، فرانسه ، سوئیس که به تازگی ارسال شده و در حال بازاریابی می باشد ، دانمارک و نیویورک که در حال برنامه ریزی برای صادر شدن است ، عنوان کرد.
وی یادآورشد : به زودی به ازای هر محصولی که به فروش می رود یک نهال بسته به هر منطقه جغرافیایی کاشته می شود ، همچنین سعی می شود به استفاده از طرح ها و رنگ هایی که بیشترین استقبال دارد همراه با عنایت داشتن به دیدگاه سنتی و همگام با سلیقه های امروزی و استفاده از رنگ های طبیعی توجه شود.
در حال حاضربیش از 400 نفر به بافت محصولات کافی در میبد اشتغال دارند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 10,ژانویه,2025